Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

WordPress udvikling

Dansk Firmaprofil > Wordpress > WordPress udvikling
Wordpress udvikling

WordPress er det oplagte valg, når du skal have lavet en ny hjemmeside. Det er det mest populære CMS i verden og er fortsat i rivende udvikling. Der findes tusindvis af temaer og plugins, som kan gøre dit site unikt. Vi arbejder med WordPress udvikling og kan skabe den ideelle hjemmeside fra bunden. Desuden sætter vi fokus på søgemaskineoptimering, således dit site også begynder at hente organiske besøgende efter ganske kort tid.

 

Opsætning af temaer og plugins

 

Med WordPress kan du klare næsten alt. Det er et såkaldt content management system (CMS) som giver dig mulighed for at bygge præcis den platform, du har i tankerne. Der findes allerede utallige temaer inden for mange forskellige kategorier. Temaet er selve platformen og er umiddelbart det vigtigste valg, du står overfor, når du skal opsætte dit WordPress-site. Vi kan hjælpe dig med at finde det rette tema, og vi kan lave de rette justeringer, så dit site adskiller sig fra de andre i branchen.

 

Udover tema er det også vigtigt at sætte fokus på plugins. Med plugins kan du tilføje vigtige funktioner og elementer. Der er tusindvis af plugins på markedet – nogle gratis og nogle som koster penge – så det vigtigste er altid at finde dem du reelt har brug for. Plugins kan være vidt forskellige, og derfor betyder det meget, hvilke af dem du benytter. Da vi har opsat en god håndfuld hjemmesider, har vi rigeligt med erfaring, når det gælder plugins. Derfor har vi mulighed for at finde de helt rette til dig, således din hjemmeside har alle de nødvendige funktioner. Det gavner især brugervenligheden, og det tillader dig at implementere alle dine idéer på en forholdsvis simpel måde.

Relaterede indlæg: Lær om WordPress udvikling

 

Vedligeholdelse og opdateringer

 

Én ting er at opsætte en hjemmeside. Det kan klares forholdsvis hurtigt – i de fleste tilfælde er din hjemmeside klar på få uger, nogle gange endnu hurtigere. Det afhænger selvfølgelig af dine behov. Store projekter kan tage lidt tid.

 

Men opsætningen er ikke det eneste, du bør have i tankerne. Vedligeholdelse er mindst lige så vigtigt. Dit tema og dine plugins skal opdateres regelmæssigt. Måske skal der også laves justeringer eller tilføjes nye funktioner hen af vejen – det ser vi ofte. Enhver virksomhed har skiftende behov, især under perioder med stor vækst. Det betaler sig at hive fat i samme konsulent, som har opbygget hjemmesiden, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også vedligeholdelse, når først din WordPress-side er oppe at køre.

 

Vigtigheden af at opdatere plugins må absolut understreges: WordPress er generelt et sikkert system at benytte, men et svagpunkt er forældede plugins. Næsten alle hackede WordPress-sites har det tilfælles, at de glemmer at holde deres plugins opdaterede. Alt bør holdes ved lige, og det er vigtigt at holde øje med opdateringer, når de stilles til rådighed af udvikleren.

 

Custom WordPress udvikling

 

For de fleste kunder er det tilstrækkeligt at bruge et almindeligt tema og opsætte det med nogle få justeringer. De bedste WordPress-temaer er ofte tilstrækkelige i sig selv.

 

Men i enkelte tilfælde kan det være nødvendigt med omfattende custom udvikling, hvor der ændres på koden, og hvor du får en løsning der er skræddersyet efter dine behov. Den slags kan vi også hjælpe med – det er lidt mere ressourcekrævende, men til gengæld bringer det også fremragende resultater med sig. Vi har for eksempel set gode effekter med vores håndlavede plugins, som har dine ønskede funktioner. Med en veldokumenteret kode kan custom udvikling også gøre det nemt at videreudvikle hjemmesiden i fremtiden, hvis det virker oplagt.

 

Fokus på SEO

 

Når vi arbejder med et WordPress udvikling er det også med fokus på SEO. Og det er det faktisk helt fra start. Mange eksperter mener, at søgemaskineoptimering er den bedste måde at hente besøgende, og årsagen er egentlig ganske simpel: Når først din side er veloptimeret, indtager den hurtigt en god position i Google, og det er en kilde til regelmæssige organiske besøgende. Disse besøgende skal du ikke betale for – de kommer løbende, og der er ofte tale om besøgende som i forvejen er interesserede i det, du sælger, da de jo har søgt efter noget der må formodes at være relateret.

 

Det er dog ikke nemt at opbygge en hjemmeside, der lever op til Googles nyeste standarder. Det kræver erfaring og ekspertise. Vi har arbejdet med SEO i flere år, og derfor kender vi alle de mest effektive teknikker, og vi ved hvordan en hjemmeside bedst muligt kan rangere højt i søgeresultaterne. Det er næsten alle elementer på hjemmesiden, der har indflydelse på SEO: Dit temas størrelse, dine tekster, de keywords der benyttes i titlerne, dine billeder, din opsætning, reelt det hele.

 

Visse temaer udvikles med SEO-venlige elementer, og det er dem, vi er glade for. Mange plugins hjælper også med søgemaskineoptimeringen: Næsten alle succesfulde WordPress-sider har et alment SEO-plugin til opsætning af titler, metabeskrivelse og keywords. Yoast SEO og All-in-One SEO er de bedste eksempler, men der er mange af slagsen. Desuden er der plugins, der øger din sides hastighed, samt plugins der får dine billeder til at fylde mindre. Vi har kendskab til alle de bedste plugins på markedet og kan derfor skabe funktioner, der alle sætter fokus på SEO-venlighed.

 

Vi sætter altså et klart tryk på SEO, når vi laver WordPress udvikling. Takket være omfattende erfaring med SEO kan vi også udføre mere kompliceret søgemaskineoptimering hen af vejen. For eksempel når du skal have tekster og andet indhold – samt når du mangler links udefra. Backlinks er en af de vigtigste faktorer, når det gælder SEO, og samtidig er det en af de få discipliner, der ikke relaterer sig til din egen hjemmeside. De skal nemlig hentes udefra. Ikke alle kunder har brug for opfølgende søgemaskineoptimering – men hvis du har, så er det et område, hvor vi nemt kan fortsætte vores samarbejde.

 

Et færdigt produkt der trækker kunder til

 

Overordnet tilbyder vi et færdigt produkt som er skræddersyet efter dine behov, og som allerede efter kort tid henter organiske besøgende til. Der er mange WordPress-udviklere derude – selv på det danske marked – men det er de færreste, som kombinerer udviklingen med høj ekspertise i SEO. Og det er formentligt det bedste argument for at vælge os. Udover at få en lækker hjemmeside sørger vi nemlig også for, at du rent faktisk henter besøgende til siden efterfølgende – uden du egentlig behøver at gøre ret meget selv.

 

Det har aldrig været vigtigere for virksomheder at have en moderne og funktionel hjemmeside. I dag gælder det endda alle virksomheder – både online forretninger, men så sandelig også de fysiske. Stort set alle danskere bruger internettet dagligt, så en god online tilstedeværelse er absolut nødvendigt. Vi hjælper dig med de vigtigste discipliner: At du får en god og attraktion hjemmeside, at den fungerer som den skal, og at den rent faktisk tiltrækker kunder. Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere!