Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

tips til at blive bedre iværksætter

Dansk Firmaprofil > Iværksætter tips > tips til at blive bedre iværksætter

Vejen til at komme i gang er at holde op med at tale og begynde at gøre – Walt Disney.

Tænk stort og oversvøm dit sind med positivitet for at opnå succes, mens du starter

At drive en virksomhed er en læringskurve og er ikke for de svage. Du er nødt til at bestemme, hvad du vil, og derefter helhjertet forpligte dig til det, hvilket oftest ikke er en skudsikker måde at lykkes på.

iværksættere er ofte misforstået som en gruppe af dristige pionerer med store personligheder, en enorm appetit for risiko og absolut ingen frygt for fiasko. Selv om dette kunne være tilfældet for nogle iværksættere, har et stort flertal af iværksættere deres øjeblikke af tvivl og taber ofte kontrollen over deres følelser. Hvad der holder dem adskilt er den lidenskab og umodståelige vision, de har for deres idé.

Som en iværksætter hvis største ambition er at vokse og hjælpe andre med at vokse og blomstre, har jeg samlet nogle tips, der kan gøre rejsen lidt lettere.Vent ikke på en mulighed

Du skal ikke vente på en mulighed, du skal oprette den: altid ‘være et handlingsmenneske og ikke en oplæser’.  Alle oplysningerne ligger kun få taster og klik væk, det er blevet nemmere end nogensinde. Altid overvej, hvem der vil være den vigtigste af din målgruppe og hvordan det produkt eller tjeneste, som du opfinder kan give fordel for lige præcis dem.

Hvilke potentielle problemer kan det løse, hvordan vil det hjælpe dem med at overvinde forhindringer eller skaber udsigterne for dem til at gøre deres job bedre?  Det næste skridt i retning af at konvertere ideen til en vellykket mulighed er at foretage en SWOT analyse (styrke svagheder muligheder trusler) analyse.

 

Outsourcing

Alt du ikke ved, hvordan skal gøres eller har brug for hjælp med, kan du 100% regne med, at der er en person der gør det dagligt. Og det behøver ikke at være en dyr proces! arbejd på dine forhandlingsfærdigheder, og du vil ende med en fantastisk aftale og mindre ting at tænke på.

Opbyg et støttenetværk

Ingen hatere tilladt. Fjern dig selv fra de negative mennesker. Okay, gør dette inden for rimelighedens grænse. Selvfølgelig, hvis flere mennesker har meget gyldige punkter om, hvorfor din iværksætteride ikke fungerer, er det værd at objektivt overveje deres kommentarer. Brug disse til at forbedre dit koncept og sikre, at der ikke er huller i din forretningsplan. Men når du har gjort dette, og du er så sikker på din fremtidige forretning, er der ingen grund til at holde folk omkring, der regner med at du faldet i forsøget, fordi de er a) for bange for at tage en risiko eller b) er lukkede nok til ikke at give det en chance. Der er en niche for alle. Find din, og find folk, der tror på dig og dine evner.

 

Få mere søvn

Søvn er vigtigere end de fleste iværksættere indser. De anbefalede “otte timer” kan virke som en drøm, men hvis du kun får et par timers søvn pr. Nat løbende, eller hvis du opretholder en inkonsekvent og uforudsigelig søvnplan, kan du sabotere dit eget potentiale til succes.

Uden tilstrækkelig søvn vil du have sværre ved at koncentrere dig, huske ting og løse problemer … for ikke at nævne alle de fysiske sundhedsproblemer, der er forbundet med langvarig søvnløshed. Gør dig selv og dit team en tjeneste ved at gøre en god nats søvn en topprioritet.

 

Lær markedsførings modeller og teorier

 

 

Som iværksætter er det en rigtig god ide at kende til diverse markedsførings og virksomhed teorier og modeller, det hjælper dig til bedre at forstå hvordan du kan påvirke din virksomhed i den rigtige retning ved at bruge forskellige modeller som man ved virker!

Se dem her Markedsførings modeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.