Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Styrk præsentationer med power poses

Dansk Firmaprofil > Iværksætter tips > Styrk præsentationer med power poses
Power Pose

Få superkræfter ved at bruge power poses inden vigtige møder og præsentationer.

Som forretningsdrivende kan dit budskab nemmere komme ud hvis du virker selvsikker i din præsentation, det er her at power poses kommer ind i billedet.

Boksere løber med armene oppe i vejret op til ringen når de skal kæmpe mod hinanden. Håndboldpigerne råber kampråb i slutningen af hver timeout, imens de bryder ud i en blomsteragtig krops eksplosion. Disse tricks kan du med fordel også benytte dig af inden din næste vigtige præstation om det enten er i skolen, på arbejdet eller foran din samlever.


Ifølge en amerikansk socialpsykolog Amy Cuddy, så bliver både testosteron og kortisol niveauerne i vores hjerner nemlig påvirket, år vi stiller og i power poses, så du kan performe mere selvsikkert og med en større energi.

Typisk hvis man er lidt presset over en situation, vil mange have en tendens til at gemme sig lidt og gøre sig mindre. Så gøre du dig lille og sidder og putter dig, vil du hverken have en udstrålende energi til at få dit budskab til at trænge igennem.

Pust dig selv op i stedet, og bryg skudsikre power poses. Det vil påvirke både din egen selvsikkerhed og den måde andre ser dig på.Sejrs pose

 

Det er når du har hænderne i vejret. Gentag bevægelsen og sig “YES” hvergang. Hop eventuelt op i luften imens. 

sejrs pose

Her er jeg pose

 

Put hænderne i siden af dig selv og skyd brystet frem. Urokkelig! Nik gerne til dig selv i spejlet.

Her er jeg pose

Styr på det pose

Læn dig tilbage. Smid benene op på bordet, og fold hænderne i nakken.

Styr på det pose

 

Konklusion


Prøv nogle forskellige power poses næste gang du skal performe, og oplev at du får mere energi og selvsikkerhed. Det skader heller ikke at lægge lyd på dine power poses med brummen og kampråb. Men husk at bruge power poses, inden du går på scenen eller ind i mødelokalet. Hvis du laver dem foran andre kunne de fx synes at du er arrogant, dyrisk eller har fået storhedsvanvid.