Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Skab boligstemning med flot tapet

Dansk Firmaprofil > Webshop > Skab boligstemning med flot tapet
tapet

Tapet er et solidt valg til flere rum i boligen. Både stue, soveværelse, børneværelse og hjemmekontor kan udstyres med tapet på væggene. Det giver rigtig god mening, hvis du vil skabe en god stemning.

 

Det rette tapet kan nemlig have rigtig stor indflydelse på rummets udstråling. Gammelt og slidt tapet får hele boligen til at virke slidt – omvendt kan nyt og flot tapet gøre boligen attraktiv, hyggelig og indbydende.

 

Desuden har du masser af muligheder  – fototapet er for eksempel et glimrende mulighed, hvis du ønsker et motiv ud over det sædvanlige. Her får du mere inspiration til at vælge tapet, samt et par tips til hvordan du sætter det op.

 

Giv boligen et personligt indtryk med tapet

 

Væggene er de mest eksponerede dele af enhver boligs interiør. Dog er væggene ofte oversete i forhold til andre dele af hjemmet. Mange danskere investerer masser af penge i møbler og infrastruktur, men væggene får ikke altid nær så meget omtanke.

 

Den gode nyhed er at det er nemt at pifte væggene op, og at du virkelig kan gøre en stor forskel ved at finde flot tapet. Tapet er generelt billigt, så det er en oplagt mulighed for at ændre lidt på den stemning, der er i rummet.

 

Da du kan finde tusindvis af forskellige tapeter er det muligt at give boligen et mere personligt indtryk. Hvis du for eksempel finder tapet i en farve eller med et design, som matcher dine helt egne præferencer, får boligen præcis det udtryk, som du har i tankerne. Med tapet kan du altså virkelig ændre på værelsernes udseende, og det kan være helt som du selv ønsker det.

billig tapet online

Overvej fototapet

 

Der er masser af tapeter, som du kan overveje. Mange kunder vælger traditionelle tapeter, men det bliver mere og mere populært at købe fototapet. Med fototapet kan du nemlig skabe en helt særlig stemning.

 

Fototapet er egentlig bare tapet med et stort foto. Dette kan være et foto af hvad som helst. Det kan være et stort verdenskort, en skov, et billede af en storby, eller noget helt fjerde. Det får et værelse til at se helt anderledes ud.

 

Fototapet fungerer normalt bedst til en enkelt væg, hvis det indeholder et bestemt motiv. Derfor bør du ofte købe almindeligt tapet sammen med fototapet. Indeholder tapetet noget mere generelt, som for eksempel fotodekorationer, kan fototapet måske godt benyttes på mere end én væg i værelset.

 

Du kan i teorien sætte fototapet op i alle rum og værelser. Dog er det mest populært at gøre det i soveværelser, kontorer og i børneværelser. Det kan være en rigtig god idé til et børneværelse, hvis du finder det rette motiv.

stort udvalg af fototapet online her

Sådan sætter du tapetet op

 

Det er relativt nemt at sætte tapet op – ligegyldigt om der er tale om almindeligt tapet eller fototapet.

 

Det kræver dog lidt forberedelse af væggen. Tjek dem først igennem for at sikre dig, at der ikke er huller eller store ujævnheder. Dernæst bør de være rene, og du bør fjerne spor fra tidligere tapeter. Så kan du føre lim på væggen og gøre klar til at sætte dit nye tapet fast. Hvis bare du har en skarp kniv, en stor malerrulle eller klisterkost til rådighed, kan du selv sætte tapet op. Det kræver ikke overdrevet meget udstyr.

 

Du kan læse mere dybdegående guides til det andre steder på internettet. Nogle gange vil du også være heldig at der følger instruktioner med til det tapet, du køber, eller at du kan læse om opsætning af tapet hos den webshop, du køber hos. Det er selvfølgelig også muligt at få professionel hjælp til opsætningen, hvis du vil være på den helt sikre side og sørge for, at alt kommer til at se ordentligt ud.

 

Køb tapet af høj kvalitet

 

Boligens udseende betyder meget, og præcis som du ikke ville gå på kompromis med møbler og andre dele af interiøren, bør du også fokusere på kvalitet, når det kommer til tapet.

 

Heldigvis er tapet billigt, og selv hvis du ønsker at sætte tapet op i adskillige værelser, så koster det sjældent mere end et par tusinde kroner. Det er en forholdsvis billig ændring, som gør en kæmpe forskel. Med tapet kan du nemlig hurtigt tilpasse boligens vægge således, at det hele ser indbydende og flot ud. Det er også et stort plus, at du har masser af valgmuligheder og altid kan gøre væggene mere personlige. Det er især tilfældet med fototapet!