Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

5 SEO tip til at forbedre organisk trafik

Dansk Firmaprofil > SEO > 5 SEO tip til at forbedre organisk trafik

Der findes en masse forskellige guides med seo tips, mange af dem er skrevet forvirrende og kan virke overvældende hvis du ikke kender til SEO i forvejen, i denne guide vil vi prøve at lave den så simpel som muligt, så du kan få noget ud af den selvom du ikke er en hårdkogt SEO haj.

1: Forbedre eksisterende indhold med manglende under emner

Første udkast er ofte ikke perfekt. Du vil med garanti finde steder hvor du har glemt vigtige punkter i dine tekster, som kunne have gjort at dit content placerede bedre i søgemaskinerne.2: Send e-mails til dem du linker til

Det er vigtigt at have links der linker til ens hjemmeside, det er en vigtig faktor for at få gode placeringer på Google. Det handler om at finde gode muligheder hvor i begge kunne få noget ud af det og simpelthen bare skrive en uopfordret e-mail til dem der står for hjemmesiden.

Det lyder måske uhyggeligt og kan for nogle være grænseoverskridende at gøre, men du har ikke noget at tabe, så hvorfor ikke prøve, det værste der ville ske er et nej, eller slet intet svar tilbage, og hvad så?..


Her er et eksempel på en besked du kunne skrive:

Hej [Navn],

Jeg er superfan af din hjemmeside. Ville bare fortælle dig, at jeg anbefalede jer i vores seneste indlæg om værktøjer til linkbuilding. Håber det sender nogle velfortjente kunder din vej.

Hilsen,

Toke Bohl
Bemærk at du ikke skal spørge om link i den første besked, så vil de aldrig svare tilbage igen. Pointen med den første besked er at starte en samtale. Hvis dit indhold er unikt og velskrevet så får du ofte et kompliment. Det leder naturligt til delinger og nogle gange link muligheder, eller andre samarbejdsmuligheder. 

3: Lav interne links til nye undersider

Interne backlinks er meget vigtige fra en underside til en anden underside på din hjemmeside. De hjælper besøgende fra side til side og distribuere link værdi videre gennem din hjemmeside, Google bruger anchor links til at forstå konteksten af linket.

Problemet er at når du publicere en ny underside så er der få eller slet ingen intene links der føre til siden. Hvis du vil have den bedste chance for at placere godt i søgeresultaterne, så giver giver det god mening at lave interne links.


For at finde gode steder hvor du kan tilføje interne links så gå ind på Google.dk og søg:

site:dinhjemmeside.dk “keyword”

4: Lav en årlig content analyse. 

En content analyse vil analysere all undersiderne på din hjemmeside for at se om de skal beholdes som de er eller, opdateres, sammenlægges eller slettes. 

Hvis din hjemmeside er lavet i WordPress, så er det nemmeste at gøre det med Ahrefs WordPress plugin, det kan installeres her.

VIGTIGT. Dette er blot et forslag, ikke instruktioner, Du skal selv individuelt vurdere om siden er vigtigt for din forretning selvom de har en smule eller slet ingen SEO værdi. 

5: Installere et cache plugin / program på din side.

Er cache program gør at din hjemmeside loader hurtigere, der er flere grunde til at det er godt.

Det er vigtigt at siden hastighedsoptimeres til både PC og mobil.

Chancen for at besøgende går væk fra din side er større hvis din hjemmeside loader langsomt.

26 bounce rate probability google

Selvom der er mange faktorer som spiller ind så er det en god ide at bruge få minutter på at installere et cache plugin.

Gør det ved at gå ind på it WordPress og tryk på  

Plugins > Tilføj ny > Søg efter “WP Super Cache” > Installere > Aktivere

Konklusion:

Ingen af disse SEO tips tager mere end 30 minutter at udføre, det er ikke lang tid taget i betragtning af de kan have en rigtig stor indflydelse på dine placeringer på søgemaskinerne.

Er der mere du kan gøre for at få bedre placeringer? Det er der med garanti, her en SEO guide hvor der bliver gået mere i tekniske detaljer.

i kategorien SEO