Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Magento eller WordPress til webshop?

Dansk Firmaprofil > Webshop > Magento eller WordPress til webshop?
Magento eller Wordpress

Der er altid forvirring, når du vælger en platform til at udvikle dit e-handelswebsted. Med udviklerens verden summende med forskellige berømte online platforme bliver det svært at vælge den rigtige platform til at måle din virksomhed online. Mens de fleste af disse platforme giver fordele, der kan hjælpe dig med at vokse online, er der begrænsninger med hver af disse spirende platforme.

Både WordPress og Magento er lige så gode, og begge bliver meget roste af deres ejere. Begge disse platforme er fordelagtige på deres egne måder, og de er platforme rettet mod en bestemt slags hjemmeside. Lad os forstå, hvordan hver enkelt arbejder, og hvad er ligheder og uligheder for at få en ide om, hvilken en er bedre for, hvad slags forretning.

Magento vs WordPress: Lighederne

Uanset hvilken platform du vælger ud af WordPress og Magento, er du sikker på at få fordelene ved open source-platformen, der er tilgængelig gratis. Begge disse platforme tillader deres brugere at integrere en blog som en del af deres funktionalitet, så du kan generere information og indhold relateret til din virksomhed.

Du kan tilføje produkter uden besvær med begge disse platforme. Interessante temaer, og absolut strålende tilpasning er tilladt for dit websted på begge disse platforme.

Så hvis du bygger en rigtig enkel og stilfuld hjemmeside, hvor du ikke behøver at bruge store funktioner, kan du nemt opbygge det på WordPress. Det er en udvikler guld Mine, at han kan grave og skabe interessante applikationer online se her Magento marketplace .

Magento vs WordPress: Forskellighederne

Du har brug for professionelle udviklere til at udvikle dit websted ved hjælp af Magento. Dette er ikke tilfældet med WordPress. Det er ret nemt at udvikle en hel hjemmeside på WordPress af brugeren. Hosting et websted på WordPress er billigere i forhold til hosting af et websted lavet på Magento.

Installation af websteder, der bruger WordPress, er mindre besværligt, når man sammenligner med at installere et websted ved hjælp af Magento. Magento er ret kompleks for enhver normal bruger.

Tilpasning af et websted udviklet på Magento er vanskelig, mens tilpasninger er ret nemme, når webstedet er udviklet på en WordPress‐platform. Et websted bygget på WordPress kræver ikke vedligeholdelse, mens et websted bygget med Magento har brug for konstant opmærksomhed og vedligeholdelse.

Den slående ulighed mellem begge disse platforme er, at Magento er en e-handelsplatform, mens WordPress er en content management platform. Begge disse platforme tjener forskellige formål.

WordPress leveres med et stort antal‐integrations plug-ins fra tredjepart, så du nemt kan integrere med mange andre platforme. Du behøver ikke oprette et separat e-handelswebsted. Du kan altid integrere dit eksisterende tema i din e-handelswebside ved hjælp af WordPress. Udvikling af et nyt websted er grundlaget for arbejdet med Magento.

Alt sagt og gjort, begge disse platforme tjener unikke formål. Du kan ikke rigtig oprette en tung e-handelswebside, der er fyldt med produkter, der bruger WordPress‐platform. Denne platform er bedst, hvis du ønsker at blogge om dine produkter og være vært for så få produkter som muligt. Også, WordPress tillader dig ikke at indlæse forskellige billeder af et enkelt produkt nemt. Du skal manuelt indtaste alle billederne.

Magento er en ud og ud E-handelsplatform. Hvis du planlægger at udvikle et e-handelswebsted, der er fyldt med produkter og deres sorter, skal du ideelt vælge Magento.

Det er fyldt med funktioner og plug-ins, der er nødvendige for et e-handelswebsted. Også, Magento er mere sikker i forhold til WordPress. Når du lancerer din endelige e-handelswebside, er chancerne for at det bliver hacket, højere i WordPress. Kuponkoder, rabatkuponer osv., Der er grundlæggende for enhver e-handelswebsite, bliver genereret bedre, når du arbejder med Magento.

Mens WordPress er oprettet fra indlæg og sider, består Magento larges af CMS-sider. Loop og funktion‐opkald bruges til at kalde en side / post i WordPress, mens i Magento‐programmering hele webstedet til at udføre samme funktion med et par klik er vejen til at ringe en side eller post. For at oprette en ny CMS-skabelonside skal du bare oprette en ny skabelon i WordPress, mens du i Magento skal oprette et helt nyt‐modul og indhold, der kalder modulet ved hjælp af PHP. Men sådan skal en pålidelig og lydhør e-handelswebside have.

Magento vs WordPress: Resultatet

Dette er en ikke en simpel historie om hvilken platform der er bedre. Mens begge har deres sorte, hvide og grå sider, kan der simpelthen ikke være en enkelt vinder blandt dem. WordPress anbefales stærkt til udvikling af hjemmesider, der er indholdsbaseret og kræver mindre produkter, der skal udgives online. Som en virksomhedsside, der lejlighedsvis kører, kan salget udvikles ved hjælp af WordPress. Men for en e-handelswebsite anbefales det stærkt, at du bruger Magento. Selv om det er komplekst, giver Magento dig mulighed for at være hurtig, lydhør og effektiv.

Læs mere om Magento

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.