Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Kom i form hos Fitness World!

Dansk Firmaprofil > Iværksætter tips > Kom i form hos Fitness World!

Som forretningsejer er det vigtigt at præsentere sig selv på en positiv måde, du skal være et forbillede for dine medarbejdere. Din kropsholdning har meget at sige hvis du fx er til et møde med en kunde, sidder du og hænger fordi du har ondt i ryggen, du sidder måske ned hele dagen? Det går bare ikke!

Ved at holde din krop i god form vil du også have mere overskud i hverdagen, du kan nemmere håndtere dagens opgave og bedst af alt så booster du dit selvværd.
Trænger kroppen til en opstrammer? Så kan du med fordel komme i gang hos Fitness World. De har altid været nogle af de mest populære centre i Danmark, og har været i branchen i mange år. Udover at centrene altid er i god stand, får du ofte altid gode kampagner når du tilmelder dig, eller når du har været kunde i et stykke tid. 

En af fordelene ved Fitness World er blandt andet fleksibiliteten. Med centre over hele landet, er der altid mulighed for at komme ned og brænde lidt kalorier af – uanset om du er på kursus med arbejdet, på besøg ved mor og far, eller sommerferie på campingpladsen (her skal du måske lige køre lidt). Med i Fitnessworld pris er eksempelvis at du kan få fri adgang til alle centrene – så du ikke behøver gå glip af en eneste træning.

 

Hvordan får jeg den bedste fitnessworld pris?

Hvis du vil være medlem hos Fitness World, kan du ofte få en god pris ved at benytte en af deres kampagner. Disse kører ofte, og typisk på faste tidspunkter. Julemånederne og januar/februar er stensikre rabat-sæsoner hos fitnesscentre, men der kan også være vennerabatter du kan kigge på. Så forhør dine venner om de kender til nogle særlige kampagner. Alternativt kan det være en god idé at besøge dit lokale center, og tage en snak med centerchefen. Her vil du typisk kunne forhandle en god rabat til din opstart.

 

Din fitnessworld pris kommer til at afhænge af hvilken type abonnement du vælger. Som udgangspunkt har du fri adgang til alle centrene, men der kan være andre lækre ting der kan være værd at kigge på.

 

Dette er typisk i form af personlig træning, holdtræning – men også rabatter på drikke og kosttilskud. Så hvis du godt kan lide at snuppe en proteinshake fra køleskabet efter din træning, kan du vælge et abonnement hvor du får rabatter på de købte kosttilskud og drikkevarer.

 

Hvilket Fitness World abonnement skal jeg vælge?

Afhængig af dit behov, kan der være flere forskellige abonnementer der er relevante. Det billigste giver dig mulighed for at træne i dit favoritcenter – dog gælder dette kun i udvalgte centre. En anden mulighed kan være at bruge deres flex abonnement, hvor du udvælger to centre du kan træne i. Her kan du eksempelvis vælge et tæt på hjemmeadressen, og ét andet et tæt på arbejdet (eller tæt på mor og far). Vil du have fuld frihed kan du tage et abonnement med fri adgang til alle centre. 

 

Her vil du ofte kunne få rabat på andre faciliteter der ligger i forbindelse med centret. Det kan være svømmehal, wellness, massage eller lignende. Et af de mest populære tilvalg til abonnementerne hos Fitness World, er deres Bodytracker produkt, hvor du kan holde øje med din krops udvikling, hvor du nemt kan holde øje med din fedtprocent, dit kropsvand og lignende. Disse ekstraprodukter kan tilkøbes alle abonnementerne, og opsiges med relativt kort varsel.