Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Køb bitcoins

Dansk Firmaprofil > Bitcoin > Køb bitcoins

Køb Bitcoins til online handel og investering

 

Bitcoins får mere og mere omtale i medierne. Priserne svinger, men generelt er værdien meget højere end den var for bare få år siden. Samtidig er der analytikere, der er ganske positive omkring Bitcoins fremtidsmuligheder – og faktisk kryptovalutaers fremtidsmuligheder som helhed.

 

Hvis du også er interesseret i Bitcoins, vil vi her fortælle lidt mere om køb af Bitcoins til online handel og som investeringsobjekt. På den måde er du godt forberedt, hvis du er på vej til at købe denne valuta.

 

Køb Bitcoins til at handle med

 

Bitcoin er én af flere kryptovalutaer, og læg mærke til ordet ‘valuta’. Flere steder kan du nemlig købe og sælge med Bitcoins, præcis som du kan med almindelige penge.

 

Når du har Bitcoins til rådighed er det altså muligt at bruge dem på handler. For eksempel hvis du er på vej til at købe ting eller ydelser.

 

Det er primært på internettet, at Bitcoin benyttes til at handle med. Men der er også fysiske forretninger, der gerne tager imod Bitcoins.

 

Du er selvfølgelig nødt til at have Bitcoins til rådighed, inden du kan bruge dem til at handle med. Derfor skal du købe dem et godt sted, og gerne til en god kurs. For eksempel på en hjemmeside, hvor de sælger Bitcoins, eller alternativt hos en børs. Du kan også købe Bitcoins privat, eller måske modtage Bitcoins som betaling hvis du selv har en virksomhed. Der er mange muligheder!

 

Køb Bitcoins som investeringsobjekt

 

Bitcoins falder og stiger i kurs. I løbet af 2018 er det gået i den forkerte retning, men i alle tidligere år var Bitcoin stærkt stigende. Værdien er steget voldsomt siden Bitcoin først kom på markedet. Og alle disse udsving – hvad enten positive eller negative – gør den interessant at se nærmere på som et investeringsobjekt.

 

Mange investorer har nemlig kastet sig over Bitcoin. Ofte fordi de ser et potentiale i kryptovalutaer, og her er Bitcoin den primære. Der er altså ganske fin logik i at investere i Bitcoin, så længe du ser et potentiale i det.

 

Praktiske tips

 

Til sidst får du nogle praktiske tips med på vejen til dit mulige Bitcoin køb.

 

Vi anbefaler, at du finder en god kurs, når du køber dine Bitcoins. Kom så tæt på den officielle kurs som muligt. Ofte finder du gode priser, når du køber hos private hjemmesider og hos børser se fx coinmarket. Det er nogle af de mest populære løsninger. Du kan også købe af privatpersoner, og du kan som sagt tage imod Bitcoins i din egen forretning, hvis du styrer en virksomhed.

 

Inden du laver et Bitcoin køb skal du have styr på sikkerheden. Hav en wallet klar med backup, og sørg for at der er styr på det hele. Sørg også gerne for at din enhed (hvad enten det er mobil, computer eller andet) er virusfri. Tjek desuden at din Bitcoin adresse er korrekt hver gang du overfører. For eksempel skal du typisk angive en adresse, når du køber dine Bitcoins – sælgeren vil derefter overføre til denne adresse.

 

Hvis du vil investere i Bitcoin, skal du være opmærksom på kurserne. Køb når det giver mening, og sælg når det giver mening. I flere wallets angives kursen i selve applikationen, men ellers kan du slå den op på internettet.

 

Held og lykke med dit kommende køb af Bitcoins. Find en god forhandler og få det meste ud af dit køb!
Her er der et link til en sikker bitcoin børs

Køb bitcoins