Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Hvorfor WordPress?

Dansk Firmaprofil > Wordpress > Hvorfor WordPress?
Hvorfor Wordpress?

“Vi bruger WordPress som en fleksibel platform – det er et CMS som vi tilpasser til en masse behov.” – NASA”

 

 

Her ved Dansk Firmaprofil elsker vi at designe og bygge komplette hjemmesider til vores kunder. I de sidste par år har vi skabt næsten 50 hjemmesider for kunder. Vi har skabt de fleste af disse websteder ved hjælp af WordPress-platformen, og vi begynder nu at konvertere nogle af vores kunders ældre HTML-websteder til WordPress. Spekulerer du på, hvorfor vi foretrækker WordPress over andre platforme? Læs videre for at finde ud af det!

 

Hvad er WordPress?

WordPress.org og dets moderselskab Automattic har siden 2003 tilbudt et gratis og open source blogging og content management system (CMS). Det er et sæt downloadbare filer, der kan uploades til din webhost for at danne rygraden på dit website. Der er dog meget mere til WordPress end bare filer.

 

WordPresses open source-natur er nøglen til dens styrke.

Mens der er et sted omkring 550 medarbejdere hos WordPress, er der tusindvis af mennesker over hele verden, der arbejder for at gøre det bedre hver dag. Derudover er der et fællesskab af millioner af webudviklere, designere, virksomheds ejere og bloggere, der bruger værktøjerne, deler deres viden og tilbyder ideer til de mennesker, der aktivt udvikler platformen. Dette resulterer i et niveau af raffinement og sofistikering, der tidligere var uopnåelig inden for små og mellemstore virksomheders budgetter. Det store samfund skaber et væld af viden til WordPress-udviklere over hele verden, og som følge heraf er der et robust fællesskab af dyktige udviklere over hele verden. væk er de dage, hvor man kæmper for at finde en udvikler til at arbejde på dit websteds uklare rammer.

Et stort udvalg af gratis og billige plugins til rådighed

Den samme gruppe af brugere og udviklere har også bidraget til WordPress ved at udvikle apps – kaldet ‘plugins’ – der kører på WordPress platformen. Der er mange (i øjeblikket 49.860) plugins til rådighed på WordpPess.org, der kan tilføje alle mulige funktioner til dit websted, fra simpel Facebook integration til en fuldgyldig e-handel indkøbskurv.

 

Nemmere vedligeholdelse

Et af WordPress nøglefunktioner fra en virksomhedsejeres perspektiv er, hvor nemt det er at oprette og redigere sider og indlæg på deres websted uden at skulle betale en webudvikler til at gøre det for dem. For det meste, hvis du kan bruge et tekstbehandlingsprogram, kan du redigere siderne på dit websted!

God SEO

WordPress hjemmesider har generelt et meget højt niveau af Search Engine Optimization (SEO). Her ved Dansk Firmaprofil opbygger vi alle vores websteder, så koden er ren og nem for søgemaskiner at gennemgå, og vi sikrer, at ikke-tekniske brugere kan opretholde SEO-oplysninger som nøgleord, titel tags, overskrifter, links, meta information og meget mere. Vi integrerer også Google Analytics på hvert websted, så du kan se, hvilke søgeord og indhold der kører mest trafik til dit websted og finjustere din SEO baseret på rigtig trafikdata!

Derudover foretrækker Google og andre søgemaskiner regelmæssigt opdateret, “frisk” indhold. WordPress gør det let at tilføje nye artikler, firma nyheder, links til relevante branchemedier og andet vigtigt indhold til dit websted. Væk er de dage, hvor et websted sidder stagnerende, fordi det er for svært eller dyrt at tilføje indhold hurtigt og nemt. WordPress giver dig mulighed for at være forlags central!

Mobil venlig

I dagens Danmark bruger de fleste internettet på deres mobiltelefoner. Så det bliver vigtigt, at din hjemmeside også virker perfekt på mobiltelefoner. hjemmesider vi laver er altid responsive det gør at din hjemmeside nemt kan nås fra enhver smartphone eller tablet.

WordPress Facts

WordPress er nu den mest populære platform til opbygning af hjemmesider. Her er blot nogle få af de statistikker, der viser, hvor dominerende WordPress er:

• WordPress har mere end 27% af internettet, og det vokser hver dag.
• WordPress er over 14 år, og har udviklet sig konstant siden starten
• Blandt forskellige CMS har WordPress en markedsandel på næsten 60%; den næste nærmeste CMS ejer mindre end 7% markeds andel !
• 50.000 WordPress.com-websites bliver lanceret dagligt
• WordPress 4.6 er blevet downloadet 46.606 millioner gange
• 74.652.825 websteder bruger WordPress
• WordPress-websteder rundt om i verdenen offentliggør 24 indlæg pr. Sekund
• WordPress-websteder modtager 22.17 milliarder månedlige sidevisninger

 

Her er en liste af velkendte firmaer som bruger wordpress

 1. Yahoo!
 2. Digg Blog
 3. eBay Blog
 4. Ford
 5. Samsung
 6. Wired
 7. Playstation
 8. People Magazine
 9. Mashable
 10. Network Solutions
 11. cPanel
 12. Forbes
 13. Mozilla Firefox
 14. Download.com
 15. TechCrunch
 16. Reuter’s Blog
 17. VW’s Think Blue Blog
 18. Rackspace
 19. NYTimes Blogs
 20. General Electronic (GE)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.