Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Hvad er SEO

Dansk Firmaprofil > SEO > Hvad er SEO
SEO optimering

SEO – Søgemaskineoptimering

 

SEO er en af de mest væsentlige dele af online marketing. Potentialet er stort, for næsten alle danskere bruger Google-søgninger, når de leder efter noget. Ved at optimere din hjemmeside til Google og de andre søgemaskiner, er der større chance for, at dit besøgstal stiger.

 

Men det er ikke altid nemt: Der er meget du skal være opmærksom på, når det kommer til SEO.

 

Kort og godt om SEO

 

SEO er kort for ‘search engine optimization’, som oversat til dansk betyder ‘søgemaskineoptimering’.

 

En hjemmeside, der er veloptimeret, har langt højere chance for at hive besøgende til sig, hvis vi sammenligner med en side, der ikke er så godt optimeret.

 

Google har mange faktorer, som de tager højde for, når de rangerer siderne i deres søgeresultater. Målet er at give de bedst mulige resultater, hvis vi ellers ser bort fra alle annoncerne. Ved at justere lidt på din egen side kan du gøre den mere tiltrækkende overfor Google, Bing og de andre søgemaskiner.

 

Når din side er SEO-optimeret, vil du langsomt opleve flere besøgende fra søgemaskinerne. Dette kaldes for organisk trafik, da du ikke betaler for annoncer. Der er ingen garantier for, at dine rangeringer holder for evigt, men ved veludført SEO-arbejde er chancen høj.

 

Intern søgemaskineoptimering

 

Intern søgemaskineoptimering er et godt sted at starte. Det dækker over indholdet på din egen side. For eksempel ting som:

 

  • Længde på tekster
  • Keywords i tekster
  • Andet indhold (grafik, videoer, etc)
  • Interne links
  • Optimeret programmering kode
  • Sidehastighed
  • SSL-certificering

 

Og naturligvis meget mere. Du kan skabe store forbedringer i dine rangeringer ved at justere på det indhold, du allerede har på din hjemmeside. Eksempelvis ved at gøre tekster længere, ved at gøre dit site hurtigere, ved at tilføje interne links, og ved at holde besøgende på dit site – gerne så længe som muligt.

 

Der findes mange SEO services inden for intern optimering, og man kan virkelig gøre en stor forskel her.

 

Ekstern søgemaskineoptimering

 

Når du har styr på din interne søgemaskineoptimering er det smart at gå videre til ekstern SEO. Dette er ikke nødvendigvis sværere, i hvert fald ikke teoretisk, men mange har alligevel problemer med det.

 

Ekstern søgemaskineoptimering dækker kort sagt over at skaffe links til dit website fra andre sider og ved at opnå delinger på sociale medier.

 

Kvaliteten og mængden af indgående links beskrives ofte som den største faktor i SEO. Hvis du har mange gode links der peger på dit website, resulterer det næsten altid i bedre rankings i søgemaskinerne. Det skal dog helst være kvalitetslinks – altså henvisninger fra gode og relevante hjemmesider.

 

Men hvordan får man så disse links? Det kan for eksempel være fra samarbejdspartnere, ved reachouts til lignende sider, ved gæsteindlæg eller ved at linke fra eget netværk af sider til din primære side. Mulighederne er mange, men ekstern SEO er alligevel noget, som flere ønsker hjælp til. Derfor kan det give god mening at finde en SEO ekspert til at tage sig af linkbuilding – og måske endda til alt det, der involverer SEO services.

Overvejer du og få lavet SEO, så er der mange forskellige webbureauer som tilbyder forskellige kvaliteter, fx hvis du har brug for SEO Odense Så er et webbureau som Web SEO perfekt, har du brug for SEO på abonnement så tjek Smart SEO, har du brug for blandede web services og tekstforfatter så kontakt SEO nu