Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Hjemmeside

Dansk Firmaprofil > Hjemmeside

En ny hjemmeside, der svarer til din virksomhed

En god ny hjemmeside måles ikke ved at se alene; Reel succes er at levere noget sikkert, pålideligt og nemt for brugerne at navigere.

her ved Dansk Firmaprofil har vi et fuldt internt web-udviklings team og mange års erfaring inden for design og udvikling af hjemmesider. Vores kunder er spredt over mange forskellige industrisektorer fra små butiks-selskaber til internationale virksomheder

Hjemmeside udvikling

Hurtigt nemt og effetivt

Vi har med succes leveret rigtig mange services, fra brochurer til meget komplekse missionskritiske webapplikationer, webdesign af hjemmeside, e-handelswebsteder og SEO. Vi forventer meget af vores webudviklere, og det gør vores kunder også.

Det er vigtigt at have et hurtigt, godt kodet, websted det skaber en fornøjelig online oplevelse og hjælper med at forbedre placeringer i søgemaskiner (SEO) .

Håndkodning på højt niveau

Vi er dygtige til håndkodning, vi implementerer bedste praksis for at holde vores websteder hurtige, så de er elskede af søgemaskiner og brugere. Ved hjælp af moderne teknologier og programmering af kode som HTML5, CSS3, JQuery, PHP og MySQL kan vi skabe din næste hjemmeside. for at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten kan vi skabe interessante visuelle effekter, der vil involvere brugere.

hjemmeside webdesign
Hjemmeside SEO

WordPress programmering af hjemmeside

Hos Dansk Firmaprofil har vi erfaring med udvikling af brugerdefinerede WordPress-websites og brugerdefinerede WordPress plugins, der fremskynder dine forretnings-mål. Vores WordPress udviklings kompetence og strategi adskiller os fra andre i branchen og gør at vi kan hjælpe dig med at opfylde dine hjemmeside mål og drømme. Vi er dybt engagerede i kunderelationer og giver dig den nødvendige kvalitets support hele vejen gennem processen. Vi arbejder sammen gennem hvert trin og fordyber os i virksomhedens indre arbejde og de kritiske udfordringer.

FAQ

Alle “er” spørgsmål

Er hjemmeside nede?

Du kan tjekke her om din hjemmeside er nede.

Er hjemmeside ledig?

Du kan tjekke her om din hjemmeside er ledig.

https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn

Hvornår er hjemmeside oprettet

Du kan tjekke her hvornår hjemmesiden er oprettet. indtast hjemmeside domænet og tryk på søg

https://www.dk-hostmaster.dk/da/find-domaenenavn

Alle “Hvad” spørgsmål

Hjemmeside hvad koster det?

Det spørgsmål er stort set umuligt at svare på, hvad koster en bil?

Det kommer an på rigtig mange faktorer. En hjemmeside koster ved os 3.000 – 50.000 kr. alt efter hvilke funktioner din hjemmeside skal have og hvor meget arbejde vi skal bruge på at lave den.

Hvad koster en hjemmeside med webshop

Det spørgsmål er stort set umuligt at svare på, hvad koster en bil?

Det kommer an på rigtig mange faktorer. En hjemmeside med webshop koster ved os 6.000 – 50.000 kr. alt efter hvilke funktioner din hjemmeside skal have og hvor meget arbejde vi skal bruge på at lave den.

Hvad er hjemmeside på engelsk

En hjemmeside på engelsk kaldes for “website” eller “web page”

Alle “Hvordan” spørgsmål

Hvordan bliver min hjemmeside synglig på Google?

Der er mange måder at få ens hjemmeside mere synglig på google, her er 3 af de vigtigste måder.

1: Optimere dine tekster på din hjemmeside så de besøgende hurtigt og nemt får svar på hvad de søger efter på Google.

2: Interne links, lav interne links mellem dine forskellige undersider, selvfølgelig ikke over det hele, men lav dem hvor det giver god mening.

3: Linkbuilding, det kaldes den disciplin der går ud på at lave links fra andre sider der føre til din, det er ofte en god ide at få dem fra hjemmesider der skriver om samme emner som din egen hjemmeside, på den måde bliver de mere relevante for Google.

Hvordan skal en hjemmeside se ud?

Der er ikke rigtig nogen regler for hvordan en hjemmeside skal se ud, den kan se ud på alverdens måder.

De fleste hjemmesider er dog opbygget på nogenlunde samme måde, der gør at man er sikker på at besøgende nemt kan navigere rundt på hjemmesiden.

Her er grund komponenterne til en hjemmeside:

Header: Dette er toppen af hjemmesiden, den indeholder normalt et logo og en menu som føre til diverse undersider.

Body: Det indhold som er på selve siden, altså alt det indhold som er mellem Header og footer, det kan være alt fra en slider med billeder til informationer og produkter.

Footer: I bunden af din hjemmeside er en footer placeret, en footer indeholder som regel, kontaktinformationer og links til vigtige undersider.

Hvordan kommer min hjemmeside øverst på Google?

Dette spørgsmål er stort set umuligt at svare på, det afhænger af rigtig mange faktorer.

Jeg vil anbefale dig at tage et kig på vores SEO guide

Alle “Hvorfor” spørgsmål

Hvorfor ny hjemmeside?

En ny hjemmeside er ofte en god mulighed for mange der har en gammel hjemmeside som er svær at navigere på eller en som ikke er lavet ordenligt.

Loader din hjemmeside på meget lang tid, så er det ofte en god ide at få din hjemmeside hastighedsoptimeret, hvis din hjemmeside loader meget langsomt er sandsynligheden for at de går væk fra din hjemmeside meget stor.

Hvorfor lave en hjemmeside?

Hjemmesider bliver mere og mere populære, en hjemmeside kan være lavet på uendelige forskellige måder. Det kan være en simpel visitkort hjemmeside, hvor der står lidt om dig og dine kontaktinformationer, den kan også have en simpel webshop eller indeholde avanceret bruger funktioner som er programmeret præcis som du ønsker.

flere og flere virksomheder rykker deres fysiske butikker online da det ofte er nemmere at skaffe kunder og lang billigere at have deres forretning kørende online.

Hvorfor kommer min hjemmeside ikke frem på Google?

Der kan være flere grunde til at din hjemmeside slet ikke kommer frem på Google, den mest normale grund er:

Din hjemmeside er helt ny, den har ingen links og du har ikke tilføjet dit Sitemap til “Google Search Console” ved at tilføje dit sitemap til Google vil de gennemgå alle dine undersider helt automatisk og tilføje dem til Googles resultater, når der bliver søgt i Google.