Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Hjemmeside

Dansk Firmaprofil > Hjemmeside

En ny hjemmeside, der svarer til din virksomhed

En god ny hjemmeside måles ikke ved at se alene; Reel succes er at levere noget sikkert, pålideligt og nemt for brugerne at navigere.

her ved Dansk Firmaprofil har vi et fuldt internt web-udviklings team og mange års erfaring inden for design og udvikling af hjemmesider. Vores kunder er spredt over mange forskellige industrisektorer fra små butiks-selskaber til internationale virksomheder

Hurtigt nemt og effetivt

Vi har med succes leveret rigtig mange services, fra brochurer til meget komplekse missionskritiske webapplikationer, design af hjemmeside, e-handelswebsteder og SEO. Vi forventer meget af vores webudviklere, og det gør vores kunder også.

Det er vigtigt at have et hurtigt, godt kodet, websted det skaber en fornøjelig online oplevelse og hjælper med at forbedre placeringer i søgemaskiner (SEO) .

Håndkodning på højt niveau

Vi er dygtige til håndkodning, vi implementerer bedste praksis for at holde vores websteder hurtige, så de er elskede af søgemaskiner og brugere. Ved hjælp af moderne teknologier og programmering af kode som HTML5, CSS3, JQuery, PHP og MySQL kan vi skabe din næste hjemmeside. for at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten kan vi skabe interessante visuelle effekter, der vil involvere brugere.

WordPress programmering af hjemmeside

Hos Dansk Firmaprofil har vi erfaring med udvikling af brugerdefinerede WordPress-websites og brugerdefinerede WordPress plugins, der fremskynder dine forretnings-mål. Vores WordPress udviklings kompetence og strategi adskiller os fra andre i branchen og gør at vi kan hjælpe dig med at opfylde dine hjemmeside mål og drømme. Vi er dybt engagerede i kunderelationer og giver dig den nødvendige kvalitets support hele vejen gennem processen. Vi arbejder sammen gennem hvert trin og fordyber os i virksomhedens indre arbejde og de kritiske udfordringer.