Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Hjemmeside

Dansk Firmaprofil > Hjemmeside

En hjemmeside, der svarer til din virksomhed

En god hjemmeside måles ikke ved at se alene; Reel succes er at levere noget sikkert, pålideligt og nemt for brugerne at navigere. Dansk Firmaprofil har et fuldt internt webudviklingsteam og mange års erfaring inden for design og udvikling af hjemmesider. Vores kunder er spredt over mange forskellige industrisektorer fra små butiksselskaber til internationale virksomheder

Hurtigt nemt og effetivt

Vi har med succes leveret rigtig mange services, fra brochurer til meget komplekse missionskritiske webapplikationer, design af hjemmeside, e-handelswebsteder og sociale medier. Vi forventer meget af vores webudviklere, og det gør vores kunder også. Det er vigtigt at have et hurtigt, godt kodet, websted det skaber en fornøjelig online oplevelse og hjælper med at forbedre placeringer i søgemaskiner (SEO) .

Håndkodning på højt niveau

Vi er dygtige til håndkodning, vi implementerer bedste praksis for at holde vores websteder hurtige, så de er elskede af søgemaskiner og brugere. Ved hjælp af moderne teknologier som HTML5, CSS3, JQuery, PHP og MySQL kan vi skabe din flotte hjemmeside. for at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten kan vi skabe interessante visuelle effekter, der vil involvere brugere.

WordPress programmering af hjemmeside

Hos Dansk Firmaprofil har vi erfaring med udvikling af brugerdefinerede WordPress-websites og brugerdefinerede WordPress-plugins, der fremskynder dine forretnings-mål. Vores WordPress udviklingskompetence og strategi sætter os adskilt i branchen og gør at vi kan hjælpe dig med at opfylde dine hjemmeside mål og drømme. Vi er dybt engagerede i kunderelationer og giver dig den nødvendige kvalitets support. Vi arbejder sammen gennem hvert trin og fordyber os i virksomhedens indre arbejde og de kritiske udfordringer.