Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Gratis billeder

Dansk Firmaprofil > Gratis billeder > Gratis billeder

Gratis billeder

Billeder på en hjemmeside er et ubeskriveligt vigtigt værktøj som bruges til at fange og engagere potentielle kunder.
Det kan være dyrt at købe billeder på diverse hjemmesider, derfor har vi samlet en liste med gratis billeder som du kan bruge på din hjemmeside eller hvorend du har lyst til at bruge det.

1. Pexels

Pexels er propfyldt med smukke billeder som du må bruge helt uden betale en krone. Billeder opdeles i kategorier så det er nemt at finde billeder uden du ved præcist hvad du søger.

Pexels

 

 

2. Unsplash

Alle billeder udgivet på Unsplash kan bruges gratis. Du kan bruge dem til kommercielle og ikke-kommercielle formål. Du behøver ikke at anmode om tilladelse fra eller give kredit til fotografen eller Unsplash, selv om det er værdsat, når det er muligt.

Mere præcist giver Unsplash dig en uigenkaldelig, ikke-eksklusiv copyright licens til at downloade, kopiere, modificere, distribuere, udføre og bruge fotos fra Unsplash gratis, herunder til kommercielle formål uden tilladelse fra eller tilskrivning af fotografen eller Unsplash

Unsplash

3. Pixabay

Pixabay er en rigtig god side fordi der er gratis filer som video, vector filer, illustrationer, billeder, mm. alle filer er også gratis at download for alle

Pixabay

4. FoodiesFeed

Foodiesfeed er en hjemmeside med fantastiske naturligt ligende mad billeder, der er helt gratis at downloade.

foodiesfeed

5. Gratisography

På Freeography tilbyder de samling af gratis billeder i høj opløsning, der består af smukke, unikke og mest kreative billeder – billeder du bare ikke finder andre steder.

Barriererne for indrejse på internettet har aldrig været lavere. Det tager slet ikke tid at bygge og lancere et websted, udtrykke dit varemærkes personlighed og sælge dine produkter til en sulten og ventende global markedsplads. Og alligevel har det aldrig været mere udfordrende at få indflydelse på de mennesker, du forsøger at nå.

Milliarder af sider over det store internet, millioner af websteder, tusindvis af konkurrenter, med materiale her fra vil du skille dig ud.

Gratisography

6. Freestocks.org

Ved freestocks.org – har de en samling af gratis billeder med høj opløsning. De tilbyder billeder til både kommercielle og personlige projekter under CC0-licensen. Freestocks.org billeder er ikke dine klichéfrie billeder, der er slidt for længe siden, men snarere en kilde til fotos, der er friske, up-to-date og alsidige i stil, så de passer til alles dagligdags brug såvel som til mere komplekse og specificerede projekter.

Freestocks

7. MMT STock

Moment (MMT) giver gratis billeder med licens CC0 til personlig og kommerciel brug på hjemmesider, projekter, temaer, apps og meget mere. Indholdet spræder sig over mange kategorier, herunder natur, byscener, arbejdsområder og makrofotografering. Disse billeder kan frit downloades, bruges til både personlige og kommercielle formål.

MMT-STock