Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Drone billeder

Dansk Firmaprofil > Fotograf i Odense > Drone billeder

Dronefoto / Drone billeder / Luftfoto

 

Dronebilleder er ideelle når du skal bruge fotos fra luften. Mange virksomheder er allerede begyndt at benytte dronebilleder, og hvis det også er relevant for dig, kan du hyre Dansk Firmaprofil til at varetage opgaven.

Vi har stor erfaring med fotografering – og vi har det rette udstyr til rådighed. Med os er du sikret et godt og professionelt resultat.

Drone video

Dronebilleder i 4K

 

En stor fordel ved dronebilleder er, at de skiller sig voldsomt ud fra mængden, og at de giver adgang til andre vinkler. Men en mere undervurderet faktor er, at dronefotos kan være af enormt høj kvalitet..

 

Hos Dansk Firmaprofil kan vi tage dronebilleder i 4K. Alle billeder ender med at være imponerende rent visuelt – og de ryger selvfølgelig også en tur igennem et billedredigeringsprogram senere, så farverne sidder lige i skabet. Generelt kan du forvente tæt på samme kvalitet ved dronebilleder, som du kan ved almindelige fotos.

 

Dronebilleder i 4K er gode til alle former for præsentationer, samt alle former for erhvervsmæssig brug.

 

Det handler om at imponere kunderne, og derfor bør du vægte kvaliteten højt, når du skal finde en dronefotograf. Her står vi til rådighed. Udover den høje kvalitet kan vi også tilbyde forskellige former for billeder: Både almindelige billeder, men også fotos i 360 grader – samt video. De mange muligheder åbner op for mange måder at benytte billederne på.

Hvem kan bruge dronebilleder?

 

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan bruge dronebilleder og hvem der ikke kan, så hvis du føler, at billederne kan hjælpe din virksomhed til mere vækst, er du hjerteligt velkommen til at skabe kontakt.

 

Dog er der selvfølgelig nogle virksomhedstyper, der benytter sig af dronefotos i højere grad end andre. Byggepladser er det perfekte eksempel, for her er det ofte relevant med gode fotos fra luften. Både for selv at få et overblik, men også for at promovere mulighederne til potentielle kunder. Ejendomsmæglere er ligeledes glade for dronebilleder, da gode husbilleder fra luften kan øge salg chancerne meget.

Kom i kontakt og hør mere

 

Mange kommuner rundt i landet benytter sig også af dronebilleder – og det er der selvfølgelig mange grunde til. Hvis du arbejder på vegne af en kommune og har en opgave, der skal varetages, så kan Dansk Firmaprofil sagtens hjælpe. Vores kunder er private virksomheder såvel som offentlige. Vi er selv baserede i Odense, men hvis den rette mulighed byder sig, kan vi også hjælpe andre kommuner rundt omkring i landet.

Derudover er dronebilleder og dronevideo altid en god idé til store events, men mere om det senere. Overordnet er det vigtigste, at der er vidt forskellige typer af kunder, som kan nyde godt af dronebilleder. Lige fra kommuner til små private virksomheder inden for adskillige brancher. Vi kan tage en snak om dine behov, når du henvender dig. På den måde kan alt arrangeres fra start.

Dronebilleder vs almindelig fotografering

 

Den helt store forskel mellem dronebilleder og almindelige billeder er naturligvis, at dronebillederne tages fra luften. Det bringer adskillige fordele med sig, da du på den måde kan få taget billeder fra vinkler, som ellers ikke ville være tilgængelige.

 

Går vi bare få år tilbage, var det enormt svært at få kvalitets billeder fra luften. I dag er det utrolig nemt og endda forholdsvis prisvenligt. Det er også en del af forklaringen på, hvorfor drone fotografering er blevet så populært blandt mange virksomheder.

 

Omvendt er almindelig fotografering at foretrække i andre tilfælde. Nogle gange kan de to ting komplimentere hinanden – for eksempel til events, hvor det både er rart med moderne dronefotos samt klassiske billeder fra jorden med almindeligt kamera. Dansk Firmaprofil er et af de få firmaer, som kan håndtere begge opgaver uden at gå på kompromis med den ene over den anden.

 

Kvaliteten er altid noget, som kunder er nysgerrige om. Droneteknologien er efterhånden kommet så langt frem, at vi med droner kan tage billeder og optage video i stort set samme kvalitet som med et almindeligt kamera.

Vi tilbyder alle former for fotografering hos Dansk Firmaprofil, så hvis du vil vide mere om de øvrige foto ydelser, kan du hurtigt klikke dig videre ved hjælp af hovedmenuen.

Drone billede

Perfekt til events

 

Dronebilleder er som skabt til events og begivenheder. Det er i hvert fald svært at finde mere oplagte tidspunkter at tage billederne på!

Mange arrangører er også begyndt at hyre dronefotografer til deres events. Både når det gælder private og offentlige events. Eksempler er både bryllupper, skoleevents og virksomhedsudstillinger. På den måde kan billederne benyttes til promovering, og i nogle tilfælde til at sende ud til gæsterne og deltagerne.

Drone Fotografering kan klares forholdsvis anonymt. Man kan selvfølgelig se dronen, men det kan også sagtens være et sjovt element. På mange måder er det en mere anonym disciplin end traditionel fotografering – der kræves et kamera uanset. Med dronefotografering foregår det blot en lille smule anderledes.

Når det gælder events, er det en god idé at skabe kontakt god tid i forvejen. Ofte er det bedst at have alt planlagt på forhånd, så selve fotograferingen foregår så gnidningsfrit som muligt.

Dronevideo er også en mulighed

 

Droner er typisk i stand til både at tage billeder og optage video. Nogle kunder har brug for begge dele, mens andre kun ønsker én af de to løsninger. Som udgangspunkt afhænger det af individuelle behov, og de kan næsten altid imødekommes.

Hos Dansk Firmaprofil specialiserer vi os ikke bare med dronebilleder, men også med dronevideo.

Præcis som med billederne kan vi lave videoer i rigtig høj kvalitet og fange de helt rette momenter. Det er altså intet problem, hvis det primært er video, du er ude efter.

Kontakt os og få en pris

Vi er altid åbne for nye kunder – uanset om det gælder privatpersoner, virksomheder eller offentlige institutioner.

 

Hvis du ønsker professionelle dronebilleder, hvor kvaliteten er på sit højeste i form af 4K, bør du kontakte os med det samme. På den måde kan vi tale nærmere om dine behov, sætte kryds i kalenderen og gå direkte i gang med planlægningen, så du kan få de bedst mulige dronebilleder!

 

Du finder kontaktoplysninger både i toppen og i bunden af siden her. Vi svarer på telefonopkald i alle åbningstider, og mailadressen er selvfølgelig åben døgnet rundt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til os nu på 28 25 60 28