Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Fotograf i Odense

Dansk Firmaprofil > Fotograf i Odense

Vores timepris ligger på kun 500 kr. ex moms.

Referencer

Her er et lille udpluk af vores kunder
null

Produktfotografering

Produktfotografering er oplagt – sågar nødvendigt – for næsten alle virksomheder, der sælger et fysiske produkter.

null

Drone video

Droner er perfekte videoer til flere forskellige henseender, mange virksomheder vælger at få taget en drone video af fx events.

null

Erhvervsfotograf

Erhvervsfotograf tilpasset dine behov

null

Event fotografering

Eventfotografering kan både dække over små og store arrangementer. Vi hjælper dig med at afdækkke dine behov hvis du har brug for en event fotograf.

null

Bolig fotograf

Med professionelle fotos frem for almindelige billeder kommer du rigtigt langt.

null

Portræt billeder

Efterspørgslen efter portrætbilleder bliver større og større. Mange danskere har opdaget fordelene

Fotograf i Odense

Hos Dansk Firmaprofil er vi eksperter i billeder og video. Derfor står vi til rådighed, hvis du har brug for en fotograf i Odense. Der er flere typer af billeder, som vi kan assistere med. Kontakt os hvis det lyder interessant – eller læs videre herunder for mere info.

Erhvervsfotograf i Odense med erfaring

Vi har længe arbejdet med professionelle virksomheder. Både med online marketing og med fotografering. Det er lig med erfaring, for vi har mange opgaver bag os. Vi ved, hvilke behov de fleste virksomheder har, og vi kan tilrettelægge projekterne derefter.

Hvis din virksomhed har brug for erhvervsfotos – måske af virksomhedens lokaler, medarbejdere eller events – er det én af mange ting, som vi kan hjælpe med. Vi kan også klare produktfotografering, hvis du vil have dine produkter til at sælge bedre. Overordnet kan du kontakte os omkring stort set alt, der relaterer sig til billeder for virksomheder. Vi er din fotograf i Odense, når du har brug for det.

Find også ydelser for private

Det er selvfølgelig ikke kun virksomheder, der har behov for professionelle fotos. Vi ser i stigende grad privatpersoner, der af den ene eller anden grund også ønsker at få taget gode  fotos.

Det kan for eksempel være portrætfotos – men det kan også være boligfotos, måske i forbindelse med privat boligsalg, eller noget helt andet. Du kan læse nærmere om de enkelte ydelser ved at klikke på nogle af kategorierne. Her finder du mere dybdegående info om, hvad vi har at tilbyde – og måske er det lige, hvad du har brug for. Hvis ikke: Så er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig hos os alligevel!

Vi klarer de unikke fotodiscipliner

Hvis du har brug for noget mere særligt, som eksempelvis en drone video, eller fotos set fra luften, er vi igen på banen.

Vi har det rette udstyr til rådighed og kan imødekomme de fleste anmodninger. Kombineret med en omgang god erfaring inden for billeder og video, så er vi forberedte på de fleste fotodiscipliner – også de mere unikke af slagsen.

Baseret i Odense og klar til at hjælpe

Dansk Firmaprofil er baseret i Odense, og derfor er det også her, at vi klarer størstedelen af vores fotoydelser.

Med andre ord: Hvis du har brug for en professionel fotograf i Odense, kan du til hver en tid kontakte os. På den måde kan vi tale nærmere om de fotos, du gerne vil have taget, og dermed sætte planlægningen i gang tidligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hej, jeg hedder Denis.
Jeg er fotograf for Dansk Firmaprofil i Odense

Se denne unikke film som Denis har skræddersyet for Nordic Ink Festival

Ring til os nu på 28 25 60 28