Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Om os

Dansk Firmaprofil > Om os

 

Velkommen til vores firmaprofil

Vi bygger usædvanlige web løsninger- og marketing løsninger. Vores produkter og services bliver lavet specielt til klientens mål og løser simple eller komplekse forretnings problemer. Vores team er altid klar til at påtage sig projekter af enhver størrelse, som kan starte fra bunden eller forbedre og bygge videre på eksisterende projekter. Med professionel ekspertise og en grundigt organiseret udviklings proces kan vi hjælpe kunder med at overvinde enhver teknisk udfordring for at gøre deres it-drømme til virkelighed.

Om-os1
Om-os2

Vores arbejdsmoral

Vi lytter til vores medarbejdere, kunder, leverandører og partnere. Vi forstår deres behov. Vi finder eller bygger nye løsninger. Vi tror på kontinuerlig, uendelig forbedring – i os selv som enkeltpersoner, som et firma og som en service.

 

Vores Mission

Vores mission er at hjælpe virksomheder til at blive mere succesfulde i den digitale verden. Vi gør det ved at tage os tid til at forstå dine mål og dine forretningsmål, og ved at samarbejde med dig om at designe og levere højtydende og smukke hjemmesideløsninger og webløsninger der giver dig stor forretningsmæssig fordel.

coding2

Få en uforpligtende samtale med os

Det forhold, vi prøver at etablere med vores kunder, er professionelt men samtidig menneskeligt. Et sådant forhold værdsætter den energi og den lidenskab, vi sætter ind i vores arbejde, og er ikke udelukkende baseret på rent økonomiske aspekter.

Kontakt os

Vores Eksperter

Toke Bohl

Toke Bohl

Direktør
Kristian Pospis

Kristian Pospis

Frontend chef