Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Facebook

Dansk Firmaprofil > Facebook

Social Media er yderst effektivt til at tiltrække trafik

 

og øge bevidstheden for et bestemt websted, produkt eller destinationsside gennem førende Social Media platform Facebook har ændret deres reklameplatform til et budgivende auktionssystem ligesom Adwords. Det betyder, at omkostningerne er lave lige nu, da mange virksomheder ikke gør det endnu.

der er mere end 1 milliard mennesker ( 3.573.000 danskere, hvilket er 73,1% af alle danskere) på Facebook over hele kloden på deres desktops, tablets og mobiler.

sociale medier kort
facebook like

Sociale medier opsætning og optimering

 

Uanset om du lige er begyndt med din første forretnings profil eller arbejder for at opdatere din nuværende sociale status, arbejder vores marketing specialister sammen med dig for at optimere dine sociale medier profiler fuldt ud, så de lettere kan findes i søgeresultater. Optimering af din profil omfatter alle profilbilleder, en søgeordsoptimeret tagline og bio og nødvendige virksomhedsoplysninger som firmahistorie, timer og kontaktoplysninger. En komplet social profil med overbevisende billeder og at de rigtige søgeord kan findes lettere i søgeresultater.

Facebook reklamer

 

 

Med Facebook-annoncer vil vi knokle for at udvide dit Facebook-publikum og øge engagementet på dine sociale medier-indlæg ved at dele engagerende sociale mediebeskeder og fotos tilpasset specifikt til at promovere din virksomhed på Facebook. Facebook-annoncering hjælper dig med at udvide dine sociale medie profiler ved at øge antallet af likes, delinger og visninger på din Facebook-virksomhedsside.

Facebook annoncer

Sociale medie administrator

 

Vi ved, du har travlt. Derfor arbejder vi for at lave og planlægge nye indlæg, der vedrører dine forretningsprodukter eller tjenester. Har du noget du vil lægge op? Fantastisk! Vi opfordrer dig til at være aktiv med dine sociale medie følgere, så ofte som muligt. Mens vi fastholder din konsekvente sociale mediestrategi, vil du stadig kunne oprette og planlægge dine egne sociale medier. Del succesen med en nylig forretningsmilestone ved at dele et billede af et kontorfirma. Tillad dine venner og tilhængere at sidde med dig bag skrivebordet i forretningsaktiviteter. Den indsigt, du har i din egen virksomhed, vil være værdifuld for din igangværende sociale strategi.

Facebook pixels er brugt til at slippe en cookie, der sporer besøgende på din hjemmeside, så du kan annoncere til dem senere. Dette kaldes retargeting. Når du har annonceret til tidligere besøgende på webstedet, kan pixels også bruges til at spore deres adfærd, når de er tilbage på din hjemmeside. Dette hjælper dig med at måle effektiviteten af dine annoncer.

Vi administrerer hvert år for rigtig mange penge på betalt søgeaktivitet for alle typer virksomheder. Vores Facebook-udgift vokser hver dag, da virksomheder ser potentialet lige nu.

Vores erfaring med betalt reklame sikrer, at den helt rigtige strategi er brugt for dig, hvad målretning og optimering fungerer bedst for dig, vores mål er at levere kundeemner til laveste pris.

Som Facebook foretrukket agentur har vi adgang til de seneste nye udgivelser for at holde dig foran din konkurrence.

Vi tester flere billeder og kopierer i alle aldre for at finde de vindende kampagner.

SKal vi hjælpe dig?

Kontakt