Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

Derfor har du brug for et professionelt portrætfoto

Dansk Firmaprofil > fotograf > Derfor har du brug for et professionelt portrætfoto
Fotograf Odense

Et portrætfoto kan bruges til mange ting – både i privat og erhvervsmæssigt regi. Et professionelt foto kan sikre, at du giver et godt indtryk, når du ikke selv er til stede. For eksempel i enhver form for ansøgning, på de sociale medier, eller hvis du er erhvervsdrivende eller kunstner og du har brug for at markedsføre dig.

 

Og det er bare få af mange situationer, hvor det er rart at have et godt portrætfoto til rådighed.

 

Der er dog en kæmpe forskel mellem et almindeligt amatørfoto og et professionelt portrætfoto. I dette blogindlæg kan du lære, hvorfor det altid er bedst med et professionelt foto, og hvorfor du desuden bør udskifte det fra tid til anden.

 

Et godt portrætfoto viser dig fra dine bedste sider

 

Vi kan hurtigt fastslå, at vi i nutidens verden har brug for billeder af os selv.

 

Meget foregår digitalt, og da vi ikke er fysisk til stede i den digitale verden, må vi have billeder til at repræsentere os i stedet. Typisk med ét billede som midtpunkt – et form for profilbillede, der giver et indtryk af, hvem vi er.

 

Hvis du før har fået taget et professionelt portrætfoto af en fotograf, så ved du også, hvor stor forskellen er mellem et godt billede og et middelmådigt billede. Selv hvis du ser ud på præcis samme måde, så kan fotografens indsats betyde utroligt meget. Kameraet gør i sig selv en stor forskel – dernæst er der opsætningen, belysningen og stemningen på billedet at tage højde for. Et selfie rækker sjældent, når det gælder kvalitet, så hvis du for alvor ønsker at godt portrætfoto til professionel brug, bør du altid hyre en fotograf i dit område.

 

Vær sikker på at du skaber et godt førstehåndsindtryk

 

Hvis du som privatperson skal vise dig frem på den ene eller anden måde, så er det vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk. Det gør du med et godt foto! Ikke alle mennesker bryder sig om at blive fotograferede, men det er det hele værd at tage den ene time med fotografen.

 

For erhvervsdrivende er det særligt vigtigt med et professionelt portrætfoto. Det giver et klart bedre indtryk med et reelt foto, der viser hvem du er, sammenlignet med et tilfældigt festfoto eller hobbyfoto.

 

Hvis du har egen hjemmeside, hvis du har visitkort, eller hvis du har en aktiv reklamestrategi for at markedsføre dine eller din virksomheds ydelser, så er det næsten altid nødvendigt med et foto. Igen handler det om at gøre tingene ordentligt: Vælg ikke et generisk og kedeligt billede, der bare er taget med telefonen på en søndag eftermiddag.

 

Sats i stedet efter at få taget et portrætfoto, der for alvor spiller – hvor kvaliteten er i orden, og hvor du ser rigtigt godt ud.

 

Et professionelt portrætfoto er alle pengene værd

 

Nuvel, det er ikke gratis at hyre en fotograf, så du skal altid forvente at betale en smule for at få taget dine billeder.

 

Men det er alle pengene værd. Tænk over, hvor meget et godt indtryk er værd. Faktisk er det svært at sætte en pris på det. Som privatperson kan du bruge dit portrætfoto på alle mulige måder – og du kan sende den rette signalværdi når det gælder mere professionelle formål. Ja, i nogle tilfælde kan man endda argumentere for, at et godt portrætfoto kan være vejen til et bedre job, en højere indkomst eller bare nogle helt nye muligheder.

 

Opdatér dit billede regelmæssigt

 

Som mennesker udvikler vi os hele tiden. Især når det kommer til personlighed, men også fysisk. Derfor kan det være en god idé at få taget nye fotos engang imellem.

 

Når det gælder et professionelt portrætfoto, så er det ofte smart at opdatere en gang om året. I hvert fald hvis du aktivt bruger dit portrætfoto. Hvis du kun bruger det til småting, og hvis du stadig ligner dig selv, så kan du måske vente 2-3 år mellem hvert nyt foto.

 

Få taget portrætbilleder i Odense C

 

Hvis du er på udkig efter en god fotograf i Odense C, der også dækker resten af Fyn, så er du landet det helt rette sted. Forhåbentligt er du blevet overbevist om fordelene ved at få taget et professionelt portrætbillede, og hvis du er klar til at gøre noget ved idéen, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Skriv eller ring – derefter kan vi hurtigt fortælle mere om vores service og planlægge fotosessionen sammen!