Send os en Email K@Danskfirmaprofil.dk

Ring til os 28256028

Åbent fra 10-16 Man-Fre

De bedste hosting udbydere

Dansk Firmaprofil > Hosting > De bedste hosting udbydere

Hvorfor få webhosting?

 

Hvis du ejer en virksomhed, er webhosting en nødvendighed – det er ikke længere en valgfri luksus. Vores altid tilsluttede web verden kræver, at virksomheder har en online hjemmeside. Som det mindste har et firma brug for en hjemmeside med en placering og åbningstider over firmaet.

 

Hvorfor? Fordi mund til mund markedsføring ikke kommer så langt i forhold til internettet. Folk opdager nye virksomheder og endda lokale forretninger via Google nu om dage. De dage, hvor de bare slår dig op i de gule sider, er længe væk. Hvis du ikke har en hjemmeside og et domæner, der kan linkes til, er dine chancer for at bygge online kunder mund til mund via sociale netværk også faldet. Med andre ord, ingen hjemmeside, ingen synlighed, ingen penge. Webhosting er selvfølgelig ikke kun for virksomheder. Du ønsker måske også at være vært for en personlig webside eller blog.

Unoeuro hosting

Den nemme og komplette løsning
18 kr. Pr md.

Der er mange fordele ved at vælge unoeuro som hosting:

  • Gratis SSL
  • Danske servere
  • God kundeservice
  • Fair priser
  • 1-Click installation af CMS

Upcloud hosting

Verdens hurtigste VPS hosting
5$ Pr md.

Der er mange fordele ved at vælge UpCloud som hosting

  • Lynhurtige servere
  • God kundeservice
  • Fuld serveradgang
  • 24/7 live chat
  • MaxIOPS data lagring

Delt hosting udbyder som vi anbefaler:

 

Den bedste delt hosting udbyder på det Danske marked mener vi er

UnoEuro, de er et Dansk firma som har flere års erfaring i hosting og tilbyder servere som er hurtigere end de andre delt hosting udbydere som vi har brugt før.

 

De har også den laveste pris på domæner som vi har set, de tager kun 50,44 DKK pr år for et .DK domæne.

Deres priser starter fra kun 18,68 kr. pr månede og er for både hjemmeside hosting, gratis SSL og ubegrænset antal e mails i dit eget domæne navn.


Ønsker du at købe UnoEuro hosting og modtage 3 måneders gratis ekstra hosting?
Så tryk på dette link og når du betaler for din hosting pakke skal du skrive rabatkoden “3GRATIS”

 

VPS hosting udbyder som vi anbefaler:

Med VPS hosting skal du selv sætte din server op, så shared hosting er den nemme løsning og VPS er en løsning for de lidt mere IT garvede personer.

Vi har prøvet rigtig mange forskellige VPS hosting udbydere gennem tiden men ingen af dem er lige så hurtige som UpCloud, for det ikke skal være løgn er de rent faktisk verdens hurtigste hosting.

Ved dem får du en lyn hurtig server, dog skal alt selv sætte op for bunden, og du står selv for sikkerheden og administration af dit software på servern.

Hvis du ønsker at bruge verdens hurtigste hosting udbyder får du gratis 25 dollar (5Mdr. hosting gratis) ved at bruge dette link

Hvad er delt hosting?

Delt hosting aka Shared hosting er webhosting, hvor udbyderen har flere websteder på en enkelt server og de mange hjemmesider deler ofte samme IP. Ulempen er, at flere steder deler server ressourcerne, så delt webhosting er generelt meget billigt. Faktisk kan delt hosting findes for mindre end 20 kr. pr. Måned.

 

Tænk på de websteder, der deler din server som dine roomies der er virkelig ikke så meget, der adskiller dig fra dem. Selvfølgelig kan du lukke soveværelsets døren, men de kan stadig forårsage mareridt for dig i køkkenet og på badeværelset. Når det gælder webhosting, deler alle webstederne en enkelt servers ressourcer, så enorm trafikstigning på et websted kan have indflydelse på de hjemmesider som ligger på samme server.

 

Hvad er VPS Hosting?

VPS-hosting ligner delt hosting, da flere steder deler den samme server, men lighederne stopper der. En VPS webhost huser færre websteder pr. Server, end det er tilfældet med delt hosting, og hvert websted har sine egne individuelle ressourcer.

 

I boligmæssige betegnelser er VPS hosting som at leje din egen lejlighed i en større bygning. Du er meget mere isoleret end i ovennævnte værelseskammerat situation. 

 

Det er stadig muligt, at en nærliggende lejlighed kan forårsage irritation for dig, men langt mindre sandsynligt. VPS hosting koster mere end delt hosting. Du betaler fra 5 dollar og op hver månede med denne løsning.

Det kræver mere erfaring og viden at opsætte en hjemmeside på VPS end med delt hosting da alt skal sættes op fra bunden med VPS hosting.

Vi har lavet en guide til at sætte en VPS server op med wordpress, se den her

 

Hvad er dedikeret hosting?

Dedikeret hosting er både kraftfuld og dyr. Det er forbeholdt websteder, der kræver en stor mængde serverressourcer.

 

I modsætning til delt eller VPS hosting, gør dedikeret hosting dit websted til den eneste lejer på en server. Hvis vi bruger bolig metaforen igen, så betyder det at have en dedikeret server er som at eje dit eget hus. Det betyder, at din hjemmeside kan bruges serverens fulde kapacitet . 

Med hensyn til dedikeret hosting tilbyder mange web hosting tjenester også administreret hosting. Det er ofte muligt at din hosting udbyder at de står for sikkerhed og vedligeholde af din server. Naturligvis tilføjer det extra penge til hosting omkostningerne, men, hvis du har ressourcerne til en dedikeret server har du også penge til denne mulighed som vil gøre din hverdag nemmere.